Pastera de la Puput

Like: 71

Situada a la banda de llevant de la urbanització, als peus del turó del Pedró, a la baga de la Pastera de la Puput. Es tracta d’una zona boscosa delimitada amb una tanca reixada, on s’observen grans blocs de pedra. De fet, la pastera està situada a la banda de migdia del recinte, que ocupa l’espai de l’antiga pedrera de les Moles.

Es tracta d’una roca irregular de grans dimensions, que presenta un forat circular en el seu extrem més baix i té una funcionalitat desconeguda. No es descarta que pogués estar relacionada amb l’activitat que es desenvolupava a la pedrera. 

No s’ha pogut localitzar cap documentació que faci referència a aquest element. Tot i això, existeix una narració relacionada amb la Pastera de la Puput, que fa referència a una gran serp que habitava per la mateixa zona. Aquesta narració es coneix amb el nom de “El serpent de la Pastera de la Puput”.


Comparteix:


Si tens una foto d'aquests llocs que t'encanta compartir, o bé una foto antiga que vulguis que coneguem, o fins i tot una història que expliqui alguna anècdota interessant, no dubtis a enviar-nos-ho a info@folgueroles.com. Estarem encantats de compartir-ho amb la resta de la comunitat i fer que la nostra web sigui una plataforma participativa.
Esperem rebre les teves aportacions!